csancsy 2008 ápr. 22. - 23:06:42
(2/42)
hihetetlen, hogy eddig csak ennyi hozzászólás van csak, pedig többet érdemel ez a film, ez az én hibám is, mivel teljesen elfeledkeztem, pedig thriller kategóriában, ez a legjobb film, amit valaha láttam, tényleg nagyon jó, én tökre izgultam, a film alatt, hihetetlen, hogy milyen feszültségteli vér nélkül!!! Olyan régen láttam, mivel olyan ritkán adják le ezt a filmet:(, de mégis nagyon jól emlékszem rá, mirõl szólt.
***SPOILER***
én a néger pasit nagyon sajnáltam, amikor elkergették, és olyan dühítõ volt ez az igazságtalanság, szerencsére kiderült az igazság:) Amúgy Rebecca de Mornay pedig fantasztikusat alakított, olyannyira, hogy megutáltam az õáltala formált karaktert, ami azt jelenti, jól játszott.
10/10
Bru 2008 ápr. 22. - 21:26:20 10/10
(1/42)
Régi nagy kedvencem! :) Egy igazán kis költségvetésû film szinte minden promóció nélkül is nagy sikert aratott a mozikban mivel híre ment a nézõk körében (olvastam jó pár évvel késõbb utólag róla).
A film forgatókönyve szerintem kimondottan jóra sikerült mivel már túlontúl hétköznapi így nem oly nehéz beleképzeli magunkat. Bár tisztában vagyunk azzal az elsõ 5 perc után h semmi fordulatra nem kell számítanunk mivel minden világos elõttünk de ezt fel is használják a film során ellenünk mivel gyülekeznek a sötét felhõk a kis családunk felett mirõl õk még mit sem sejtenek, ellenben velük és ez kellemesen adagolva a feszültséget nem hagyja nyugton a nézõt.
Nem a patakokban folyó vérrel akarja lekötni a figyelmünket, hanem inkább a sztorira fekteti a hangsúly. Az utóbbi évek rém buta horrorjaiból kiábrándultaknak is nézhetõ igényes thriller melybõl persze nem hiányozhat a feszültség és a filmhez illõ izgalmas végkifejlet.
Jó! Megnézõs! :D