A forgatókönyvíróként dolgozó Luis szülőfalujába, az alicantei hegyekbe utazik. Fivére, Kiko Moya séf és unokatestvére, Albero Redrado sommelier kérésére vállalja, hogy segít nekik könyvet írni családi éttermük konyhájáról. Nem akármilyen intézményről van szó: a két Michelin-csillagos L'Escaletát Spanyolország és Portugália huszonöt legjobb étterme közt tartják számon. Gasztronómiai és érzelmi utazásra indulunk az egyedülálló kulináris világot teremtő étkek és ötletek nyomában.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások